HEP BİR ADIM ÖNDE...
Fen Edebiyat Fakültesi

Sempozyum: I. Uluslararası Rumeli Sempozyumu

08/05/2018 11:14:27 - 08/05/2018 11:14:27 - 29631 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Mütercim-Tercümanlık Bölümü’nün ortaklaşa düzenleyecekleri, dil, edebiyat ve çeviribilim alanlarında çalışan bilim insanlarını buluşturmayı hedefleyen “I. Uluslararası Rumeli [Dil, Edebiyat, Çeviri] Sempozyumu” 12 Mayıs 2018 tarihinde Kırklareli’nde Rektörlük Kültür Merkezi ve Tömer Salonlarında gerçekleştirilecektir.

Çok sayıda bilim insanının davetli konuşmacı olarak katılacakları sempozyum, cumartesi günü sabah 10.00’da başlayacak, 12.30’da öğle arası verilip saat 14.00’te farklı salonlarda ayrı oturumlar halinde 16.00’a dek devam edecektir.

İlgilenen herkesin davetli olduğu ve Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün ev sahipliği yaptığı sempozyuma Türk Dil Kurumu (TDK) Başkanı Prof. Dr. Mustafa S. KAÇALİN ile beraber çok sayıda bilim insanı da katılacaktır.

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğü, Fen Edebiyat Fakültesi, Kırklareli Üniversitesi TÖMER ve RumeliDE Dil ve Edebiyat Araştırmaları Dergisinin de destek verdeği sempozyumla ilgili bilgi http://rumelisymposium.klu.edu.tr/ adresinden edinilebilir.

Sempozyum programı için TIKLAYINIZ. 

 

fef sempozyum tde mütercitercümanlık

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.