HEP BİR ADIM ÖNDE...
Fen Edebiyat Fakültesi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yili Güz Yariyili Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlari

12/09/2018 13:52:27 - 17/09/2018 13:52:27 - 34089 Okunma

2018-2019 AKADEMİK YILINDA NOT ORTALAMASI VE MERKEZİ YERLEŞTİRME TÜRLERİNDE FAKÜLTEMİZE YATAY  GEÇİŞ  BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU SONUÇLARI  EKTEKİ TABLODA  İLAN EDİLMİŞTİR.

KESİN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ  17-18 EYLÜL 2018 TARİHLERİNDE FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ İŞLERİNDE KESİN KAYIT İŞLEMLERİNİ TAMAMLAYACAKLARDIR. (YEDEK KAYIT TARİHİ 20-21/09/2018 )

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Online Başvuru Dilekçesi. (Sistemden çıktı alınacaktır.)

- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı/ müfredatı ve ders içerikleri. (Kurum Onaylı)

- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (Transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.

- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgesi.

- İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibariyle ilk %10’a girdiklerine dair resmi belge.

- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge. (RESMİ ONAYLI)

- Kayıt Dondurma Yazısı (Kayıt donduran öğrenciler için)

- Yeni tarihli öğrenci belgesi.

- Nüfus Cüzfan fotokopisi.

- 6 Adet Fotoğraf.

- Daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapılmadığına dair belge.

- Yurt dışından öğrenci kabulünde Yükseköğretim Kurulundan alınan tanınırlık belgesi.

- Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı bulunduğu programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçeye çevrilmiş ve onaylanmış olması.

Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları için Tıklayınız.

YATAYGEÇİŞ FEF

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.