Oemt 2018 Konferansi Organizasyon Komitesi Dekanimizi Ziyaret Etti

01/10/2018 12:28:54 - 01/10/2018 12:28:54 - 62970 Okunma

Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde ve 20-22 Eylül 2018 tarihleri arasında İğneada Resort Otelinde gerçekleştirilen "3.Uluslararası Organik Elektronik Malzeme Teknolojisi (3rd International Organic Electronic Material Technology Conference)" isimli bilimsel kongrenin organize komitesi fakültemiz dekanı Sayın Prof. Dr. Mesut AYAR’a teşekkür ziyaretlerinde bulundular.

OEMT2018 konferans başkanı Fakültemiz Fizik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Burhan COŞKUN “Sayın Dekanımızın kongremize gelerek sunumlara katılması bizleri onurlandırmıştır. Bizleri son derece memnun etmiştir” ifadelerini kullanarak, dekanımıza vermiş oldukları destekten dolayı organize komitesi adına teşekkürlerini iletti. Fakülte dekanımız Sayın Prof. Dr. Mesut AYAR ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Üniversite olarak böyle geniş kapsamlı uluslararası bir kongreye ev sahipliği yapıp başarılı bir şekilde gerçekleştiği için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu kongre, 44 farklı üniversiteden toplam 120 katılımcıyı ağırlayıp birbirinden değerli sunumları ile hem akademik dünyaya hem de Üniversitemizin tanıtımına katkıda bulunmuştur.” Ziyaretin ardından OEMT 2018 Organize komitesi adına sayın dekanımıza katılım belgesi takdim edildi.

fef kongre oemt2018

KLU