Tek Ders Duyurusu Hk.

10/02/2020 20:34:53 - 10/02/2020 20:34:53 - 15985 Okunma

Fakültemiz 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi tek ders Sınavları 12.02.2020 Çarşamba günü saat 14.00’da yapılacaktır.

NOT:Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin Tek Ders Sınavına Girebilmeleri İçin, Fakültemizin sitesinde yer alan Öğrenci Matbuu Belgeler Kısmından Tek ders Sınav Başvuru Dilekçesini Doldurmuş olmaları gerekmektedir

AÇIKLAMA:

Tek Ders Sınavlarına;

Kırklareli Üniversitesi ÖnLisans ve Lisans Yönetmeliğinin 30.Maddesi Uyarınca;

*** Mezuniyeti için azami öğrenim süresini kullanmamış öğrencilerden, devam şartını yerine getirmiş olduğu tek dersten sorumluluğu kalan veya mezuniyeti için GANO’sunun en az 2,00 olma şartı hariç tüm gereklerini yerine getirmiş öğrenciler; bu sınav sonucu alacağı notun katkısıyla GANO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, yarıyıl/yıl sonunda tek ders sınav hakkını bir kez kullanabilir. Tek ders sınavında en az CC notu alan öğrenci başarılı sayılır. Sınav günü akademik takvimde belirtilir.

***) Tek ders sınavında alınan not ham başarı notu sayılır ve Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir. Başarısızlık halinde, ders sonraki yarıyılda/yılda tekrarlanır veya öğrenci akademik takvimde belirtilen sonraki tek ders sınavına alınır. Tek ders sınavları için mazeret sınavları yapılmaz. Öğrenci tek ders sınav hakkını yılda bir kez kullanabilir.

Fef tekders 2020