HEP BİR ADIM ÖNDE...
Fen Edebiyat Fakültesi

Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi Programi Ek Yerleştirme Başvurulari

28/10/2014 15:28:55 - 28/10/2014 15:28:55 - 43268 Okunma

NOT: SİSTEME DAHA ÖNCE GİREN VE İLK YERLEŞTİRMEDE KAYIT YAPIP BAŞVURUSU ÇEŞİTLİ SEBEBLERLE KABUL EDİLMEYEN ADAYLARIN, İLK ÖNCE DAHA ÖNCE YAPTIKLARI BAŞVURUYU SAYFANIN EN ALTINDA BULUNAN "KAYIT SİL" BUTONUNA TIKLAYARAK SİLİP, YENİDEN BAŞVURU YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. KAYDIN HER SAYFASINDAKİ DOLDURULMASI GEREKEN ALANLAR DOLDURULDUKTAN SONRA, "SONRAKİ SAYFA" BUTONU TIKLANARAK BİR SONRAKİ AŞAMAYA GEÇİLMELİ VE EN SON SAYFADA ALAN SEÇİMİ YAPILIP KAYDEDİLDİKTEN SONRA, BÜTÜN KAYDIN SONLANDIRILMASI İÇİN SAYFANIN ALTINDAKİ "KAYDET" BUTONUNA TIKLANMALIDIR.

KAYIT İŞLEMİ SONLANDIĞINDA SİSTEME YENİDEN GİRİLEREK BİLGİLERİN DOĞRULUĞU KONTROL EDİLMELİDİR.

 

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına 2014-2015 Güz Yarıyılında 4. ve 3. Sınıfta öğrenim gören öğrenciler ile mezunlar ilan edilen boş kontenjanlara başvurabilir. Başvurular 28/10/2014 günü saat 12.00'da başlayacak ve 29/10/2014 günü saat 24.00'te sona erecektir.

Başvurular online yapılacaktır. Online başvurusunda eksik veya yanlış bilgi olması halinde, öğrenci kesin kayıt hakkı kazansa bile kaydı geçersiz sayılacaktır.

Adayların seçiminde;

1. Lisans öğrencilerinin programa yerleştirilmesinde öncelik 4. sınıflara verilecektir.

2. Öğrencinin Genel Akademik Ortalaması esas alınacak,

3. Programlara müracaat eden adayların sıralamasında 4'lük not sistemi esas alınacaktır. 100'lük not sistemiyle mezun veya öğrenim gören öğrenciler; kendi üniversitelerinin not dönüşüm tablosu bulunmaması halinde; Yükseköğretim Kurulunun not dönüşüm tablosunu esas almaları gerekmektedir.

 

ÖNEMLİ: Online Kayıt Esnasında Dikkat Edilecekler:

Adayların; ÖSYM Sınav Sonuçları sayfasında yer alan;

• Genel Not Ortalaması Açıklama alanına, mezun öğrenciler mezun olduklarını; mezun olmayanlar ise öğrenim gördükleri sınıfı yazacaklardır,

• ÖSYS Yerleştirme Belgesi Açıklama alanına, hangi üniversiteden mezun olduklarını veya öğrenim görmekte olduğu üniversiteyi yazmaları gerekmektedir.

   * Açıklama alanlarını doğru şekilde doldurmayan adayların başvuruları reddedilecektir!

 

DUYURU

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

fef pedagojik formasyon

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.