HEP BİR ADIM ÖNDE...

Pedagojik Formasyon Sertifika Eğitimi Programi Ek Yerleştirme Sonuçlari

30/10/2014 20:25:50 - 30/10/2014 20:25:50 - 38766 Okunma

BAŞVURU SONUÇLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ SERTİFİKA EĞİTİMİ PROGRAMINA  EK YERLEŞTİRME İŞLEMİ TAMALANMIŞ OLUP BÖLÜMLERE GÖRE DÜZENLENMİŞ TABLO AŞAĞIDA İLAN EDİLMİŞTİR.

YAPILAN YERLEŞTİRME SONUCUNDA BOŞ KALAN KONTENJANLAR, FAZLA BAŞVURU OLAN ALANLARA TERCİHLER DOĞRULTUSUNDA DAĞITILMIŞTIR.

KAYITLAR 31/10/2014 CUMA VE 03/11/2014 PAZARTESİ GÜNLERİNDE SAAT 09.00'DA BAŞLAYIP 17.00'DA SONA ERECEKTİR.

KAYDA GELMEYEN ADAYLARIN BAŞVURULARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

Kesin kayıtlar şahsen veya noter vekaleti ile yapılacaktır. Posta, faks veya kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER

1- Dilekçe (Kayıt esnasında verilecek.)

2- 4 lük sistemde Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript)

100'lük not sistemiyle mezun veya mezun durumunda olan öğrenciler için; kendi üniversitelerinin not dönüşüm tablosu bulunmaması halinde; Yükseköğretim Kurulunun not dönüşüm tablosu esas alınarak, kendi üniversitelerinden not dönüşümünü yaptırmaları ve onaylamaları gerekmektedir.

3- Mezun öğrenciler için lisans diplomasının onaylı fotokopisi. (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir). Mezun olmayan öğrencilerimizin öğrenci olduklarını belirten onaylı ve yeni tarihli öğrenci belgesi getirmeleri gerekmektedir.

4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. (Aslını göstermek kaydıyla)

6- 2 Adet vesikalık fotoğraf.

7- Kayıt ücreti 2.054 (iki bin elli dört) TL olup, iki taksitte ödenecektir.

• Öğrenim ücretinin ilk taksiti olan 1054 TL'nin yatırıldığına dair banka dekontu.
  • Ücretler Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün aşağıda belirtilen banka hesabına yatırılacaktır.
  • Birinci taksit 1.054 (bin elli dört) TL kayıt zamanı yatırılacaktır.
  • İkinci taksit 1.000 (bin) TL ikinci dönem başında yatırılacaktır.
  • Kayıt esnasında öğrencinin isminin bulunduğu dekont isteneceğinden, para yatırma işleminde mutlaka dekont alınabilen işlem yapılmalı, bankamatiklerden kesinlikle ücret yatırılmamalıdır. Dekontun açıklama bölümünde öğrencinin adı, soyadı, T.C. Kimlik numarası, "Formasyon Kayıt Ücreti 1. Taksit" açıklaması yer almalıdır.
  • Yapılan ödemeler hiçbir şekilde iade edilmeyecektir.

Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

BANKA :   T.C. ZİRAAT BANKASI

ŞUBESİ :   KIRKLARELİ (104)

HESAP NUMARASI : 66619030-5001

BAŞVURU SONUÇLARI

FEF EKYERLEŞTİRME FORMASYON

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.