Öğrencilerimize Önemli Duyuru

21/04/2020 22:12:50 - 21/04/2020 22:12:50 - 13914 Okunma

23 Mart 2020 tarihinden itibaren, ülkemizde de görülmeye başlayan Covid-19 Salgını sebebiyle eğitimlerimiz zorunlu olarak uzaktan öğretim ile gerçekleştirilmektedir. Bu süreçte öğrencilerimizin derslerini zamanında takip edebilmeleri için Öğrenci Bilgi Sistemini ve alms.klu.edu.tr adreslerini sık sık ziyaret etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimiz, süreç içerisindeki gelişmeleri Üniversitemizin, Fakültemizin ve Bölümlerinizin web sayfalarından takip edebilecekleri gibi fakültemizin sosyal medya adresinden de  https://www.instagram.com/klu.fef/?hl=tr takip edebilirler. Eğitimin uzaktan gerçekleştirilmesi ile birlikte iletişim araçlarının ulaşılabilir olmasının önemi bir kat daha arttığı için öğrencilerimizin Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan iletişim bilgilerinin (mail adresi, telefon numarası vb.) güncel değil ise güncellenmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimize, 27 Ocak-13 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olan derslerin (Bahar Dönemi ilk 7 hafta) ara sınavlarının 27 Nisan-15 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılacağını, detaylı bilgilerin   alms.klu.edu.tr adresinde yer aldığını hatırlatır, sınavlarında başarılar dileriz.

Duyuru uzaktaneğitim sınav