Vefat Ve Başsağliği

01/12/2014 17:17:41 - 01/12/2014 17:17:41 - 20027 Okunma

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi, Başbakanlık Başdanışmanı ve Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Osman ÖZTÜRK’ün 1 Aralık 2014 Pazartesi günü Hakk’ın rahmetine kavuştuğunu derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyoruz.

Üniversitemizin ilk yıllarından itibaren büyük aşk, gayret ve fedakârlıkla Hocalığa ve eğitim-öğretime devam eden, öğrencilerimize, meslektaşlarına ve tüm üniversitemiz camiasına güzel insan örneği sunan ve Üniversitemizin gelişip güçlenmesine katkıda bulunan Aziz Hocamıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, mağfiret ve cennet niyaz eder; kederli ailesine, sevenlerine, talebelerine ve üniversitemize sabr-ı cemil ve başsağlığı dileriz.

Yüce Mevlâ’mız mekânını cennet eylesin.

Not: Yarın Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından (İkindi Namazını Müteakip) Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek olan Hocamızın Cenaze merasimine katılmak isteyenler için Rektörlük Binasının önünden araç kaldırılacaktır.

fef başsağlığı