Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Ek Yerleştirme Başvuru Sonuçları

16/03/2015 11:09:32 - 17/03/2015 11:09:32 - 36418 Okunma

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI EK YERLEŞTİRME BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLEREK KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANANLAR AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİSTEDE İLAN EDİLMİŞTİR.

AÇIKLAMA KISMINDA "KAZANDI" YAZAN ADAYLAR KESİN KAYIT YAPTIRMAYA HAK KAZANAN ADAYLARDIR.

BOŞ KONTENJANLARA BAŞVURU TAKVİMİ

Boş Kontenjan Başvurusu Kabul Edilenlerin İlanı :                    16.03.2015

Boş Kontenjan Kesin Kayıtları :                                                  17.03.2015- 20.03.2015

Süresi içinde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybedecektir.

Kayıt işlemi yapıldıktan sonra derslerin başladığı ilk hafta içerisinde kayıt sildirmek isteyen öğrencilere ücret iadesi yapılabilir.

Muaf olunan dersler için öğrencilere ayrıca ücret iadesi yapılmaz.

Kesin kayıtlar şahsen veya noter vekaleti ile yapılacaktır. Posta, faks veya kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

KESİN KAYIT YERİ

Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Merkezi Derslikler - 1 / Kofçaz Yolu Üzeri /KIRKLARELİ

KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENİLEN BELGELER

1- Dilekçe (Kayıt esnasında verilecek.)

2- 4 lük sistemde Onaylı Not Durum Belgesi (Transkript) 100’lük not sistemiyle mezun veya mezun durumunda olan öğrenciler için; kendi üniversitelerinin not dönüşüm tablosu bulunmaması halinde; Yükseköğretim Kurulunun not dönüşüm tablosu esas alınacaktır.

3- Lisans diplomasının onaylı fotokopisi. (Yurtdışındaki üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir). Mezun olmayan öğrencilerimizin 2014-2015 öğretim yılı Bahar döneminde 4. Sınıf öğrencisi olduklarını belirten onaylı ve yeni tarihli öğrenci belgesi.

4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. (Aslını göstermek kaydıyla)

5- 2 Adet vesikalık fotoğraf.

6- Öğrenim ücretinin ilk taksiti olan 1054 TL’nin yatırıldığına dair banka dekontu.  Kayıt ücreti 2.054 (iki bin elli dört) TL olup, iki taksitte ödenecektir.

 Ücretler Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün aşağıda belirtilen banka hesabına yatırılacaktır.

 Birinci taksit 1.054 (bin elli dört) TL kayıt zamanı yatırılacaktır.

 İkinci taksit 1.000 (bin) TL ikinci dönem başında yatırılacaktır.

 Kayıt esnasında öğrencinin isminin bulunduğu dekont isteneceğinden, para yatırma işleminde mutlaka dekont alınabilen işlem yapılmalı, bankamatiklerden kesinlikle ücret yatırılmamalıdır. Dekontun açıklama bölümünde öğrencinin adı, soyadı, T.C. Kimlik numarası, “Formasyon Kayıt Ücreti 1. Taksit” açıklaması yer almalıdır.

Kırklareli Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

BANKA : T.C. ZİRAAT BANKASI

ŞUBESİ : KIRKLARELİ (104)

HESAP NUMARASI : 66619030-5001

IBAN : TR190001000104666190305001

EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

fef formasyon ekyerleştirme