HEP BİR ADIM ÖNDE...
Fen Edebiyat Fakültesi

Diploma Teslimi Hakkinda Duyuru

15/05/2015 19:53:25 - 15/05/2015 19:53:25 - 24437 Okunma

2012-2013 ve 2013-2014 akademik yılı bahar dönemi sonu itibariyle mezun olan öğrencilerimizin diplomaları düzenlenerek dağıtıma hazır hale getirilmiştir.

Mezun öğrencilerimizin, diplomalarını alırlarken herhangi bir sorun yaşamamaları için diploma almaya gelmeden önce aşağıda belirtilen işlemleri yapmaları gerekmektedir.

· Geçici Mezuniyet Belgesi alan öğrencilerimiz, diplomalarını almaya gelirlerken bu belgenin aslını yanlarında bulundurmaları ve teslim etmeleri gerekmektedir.

· Geçici Mezuniyet Belgesi’ni kaybeden öğrencilerimiz;

“Kırklareli Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, ………………… Bölümünden  20…./20..... eğitim- öğretim yılında almış olduğum Geçici Mezuniyet Belgemi kaybettim. Hükümsüzdür. Adı ve Soyadı: ....................................” ilanını verecekleri gazeteyi yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

 · Mezun öğrencilerimiz diplomalarını bizzat kendileri alacaklardır. Gelemeyecek durumda olan mezunlarımız, noter vekaletnamesi ile diplomalarını alacak bir yakınını yetkilendirebilirler. Yetkilendirecekleri kişinin, diploma teslimi sırasında kimliğini ve vekaletnameyi ibraz etmesi zorunludur.

· Diploma teslimi her gün ilgili bölüm Öğrenci İşleri Personeli tarafından yapılacaktır. 

fef klu diploma

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.