Not Yükseltme - Bütünleme Sınavları Hakkında Duyuru

26/01/2016 14:59:49 - 26/01/2016 14:59:49 - 26034 Okunma

“Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim Ve Öğretim Yönetmeliği’nin" Sınav esasları ve düzeniyle ilgili 23. Maddesi gereğince Yarıyıl sınavında DD, DC harf notu alan öğrencilerimiz dilekçe yoluyla talep ederek bütünleme sınavlarına katılabilirler.

Öğrencilerimiz dilekçelerini en geç 28/01/2015 perşembe günü mesai bitimine (17.30) kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Tüm Öğrencilerimize ilanen duyurulur.

Sınav esasları ve düzeniyle ilgili 23. Madde

(6) (Değişik: RG-15/8/2015-29446) Yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında FF harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen öğrencilere başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilir.DD, DC harf notu alan öğrenciler de dilekçe ile talep etmeleri halinde bütünleme sınavına girebilir.

(7) (Ek: RG-6/3/2013-28579) Yarıyıl sonu sınavlarında geçerli olan kurallar bütünleme sınavlarında da geçerlidir. Bütünleme sınavı yarıyıl sonu sınavının yerine geçer ve geçme notu yine dönem içi notlar dikkate alınarak belirlenir.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ

notyükseltme büt fef