Mezun Durumundaki Öğrencilerimizin Dikkatine!

23/06/2016 16:18:21 - 23/06/2016 16:18:21 - 29361 Okunma

2015 - 2016 Eğitim Öğretim döneminde Fakültemiz Bölümlerinde eğitimlerini tamamlayarak Geçici Mezuniyet Belgelerini almaya hak kazanan ya da geçmiş dönemlerde geçici mezuniyet belgelerini alarak diplomaları hazır hale gelen öğrencilerimiz, geçici mezuniyet belgeleri ile diplomalarını teslim almaya gelmeden önce http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/kariyer/ adresine girerek ilgili alanları doldurarak sistemden çıktı almaları gerekmektedir. Diploma ya da Geçici Mezuniyet Belgeleri sistemden alınacak belge Fakültemiz öğrenci işlerine teslim edildikten sonra verilecektir.

Sisteme ilk girişte şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklayıp bilgiler doldurulmalıdır. Cilt No bölümü Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde girilmeli. Buna rağmen sorun yaşanması halinde Bilgi için 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefondan teknik destek alınabilir.

Not 1: 2015 - 2016 Eğitim Öğretim yılı Final Mezunu öğrencilerimizin Geçici Mezuniyet Belgeleri Final not giriş işlemleri tamamlandıktan sonra ivedilikle yapılacak olup, işlemleri tamamlandığında ayrıca duyuru yapılacaktır.

Not 2: 2014 – 2015 Eğitim Öğretim Dönemi Mezun öğrencilerimizin Lisans Diplomaları imza aşamasında olup, işlemleri tamamlandığında ayrıca duyuru yapılacaktır.

mbs fef