İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme Ve Yeterlik Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine!

03/10/2023 12:04:29 - 03/10/2023 12:04:29 - 1665 Okunma

2023-2024 eğitim öğretim yılı Fakültemiz Mütercim Tercümanlık Bölümü ve Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü (İngiliz Dili ve Edebiyatı programı) Hazırlık Sınıfı Muafiyet, Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavları , 4 Ekim Çarşamba günü saat:10.00'da Fen Edebiyat Fakültesi 1 Nolu Merkezi Derslikler binasında yapılacaktır . Mütercim Tercümanlık programı öğrencileri 101 nolu derslik de, İngiliz Dili ve Edebiyatı programı öğrencileri 102 nolu derslikte sınavlarına girecektir.

NOT: İngilizce Hazırlık Sınıfı Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavına;

-2023-2024 eğitim-öğretim yılında İngilizce Mütercim Tercümanlık ve İngiliz Dili ve Edebiyatı programlarına yeni kayıt yaptıran tüm öğrenciler,

-Bir önceki eğitim-öğretim yılında hazırlık sınıfında başarısız olmuş öğrenciler(iki yıl hazırlıktan başarısız olmamak kaydı ile),

-Kayıt dondurmuş öğrenciler girebilir.(iki yıl hazırlıktan başarısız olmamak kaydı ile)

Sınava girmek için öğrencilerin sınav görevlilerine T.C. Kimlik belgelerini ibraz etmeleri yeterlidir ayrıca dilekçe verilmesine gerek yoktur. Sınava girmeyen öğrenciler ise doğrudan zorunlu İngilizce hazırlık sınıfına kaydedilir.

hazırlık muafiyet sınavı hazırlık sınav